Onze purpose is om andere families te helpen hun ‘wild’ terug te vinden. Zodat ze opnieuw verbinding kunnen maken met hun levenspad en hun wildste dromen kunnen gaan leven.

Naast coaching zijn wij al jaren gespecialiseerd in fotografie. We houden van creëren en documenteren. Of het nu gaat om het maken van content voor een klein creatief of holistisch bedrijf of een duurzaam merk, het maken van herinneringen voor je (reizende) gezin, de groeiende buik van mama of een zachte pasgeboren baby, of het vastleggen van festivals en retraites. We houden ervan om echte, rauwe en authentieke afbeeldingen te maken.

Wil je met ons samenwerken? Wil je dat wij je herinneringen documenteren? Wil je meer weten over kiezen voor een leven dat in alignment is met jouw kernwaarden, wil je informatie over reizen met kinderen, holistisch ouderschap of waar je kunt beginnen met het realiseren van je dromen? Of wil je gewoon kennismaken? Neem contact met ons op door een bericht te sturen op social media. Of vul het formulier in.