Photography

Fotografie is een grote passie, onze manier om anderen te laten zien hoe wij de wereld zien. We houden van creëren en documenteren. Of het nu gaat om het maken van content voor een klein creatief of holistisch bedrijf of een duurzaam merk, het maken van herinneringen voor je (reizende) gezin, een intieme bruiloft of elopement, mama’s groeiende buik of een zachte pasgeboren baby, of het vastleggen van festivals en retraites. We houden ervan om echte, rauwe en authentieke beelden te maken die een verhaal vertellen en tot je hart spreken.

Als je op zoek bent naar perfect geposeerde foto’s, dan zijn wij waarschijnlijk niet de juiste mensen voor jou, maar wil je foto’s die puur en emotioneel zijn en die jouw persoonlijkheid weerspiegelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! ..

We vinden het leuk om met je te praten en je beter te leren kennen. Om de relatie tussen jou en je dierbaren of de ziel van je bedrijf vast te leggen.

De sessie gaat niet over de perfecte pose, maar over de perfect imperfecte momenten die je nooit meer wilt vergeten. We maken portretten die net even anders zijn. Portretten met persoonlijkheid. We willen jouw verhaal vertellen.

Wat is jouw verhaal?

Wij geloven dat ieder mens mooi is en dat iedereen een verhaal te vertellen heeft. Het is onze passie om je te helpen jouw unieke verhaal te vertellen en die herinnering voor altijd vast te leggen.

Onze belofte: Onze motivatie is om de schoonheid van je leven, liefde en relaties of de ziel van jouw bedrijf vast te leggen. En onze belofte aan jou is dat we het met heel ons hart en ziel zullen doen. We hopen je een ervaring te geven die je nooit zult vergeten. We willen je meer geven dan alleen foto’s. Ons doel is om herinneringen te maken die voor altijd zullen worden gekoesterd.

Laten we starten!

Ten eerste willen we weten wie je bent … wat je leuk vindt, wat je graag samen doet, waar je graag heen gaat en wat je aan het lachen maakt? Laten we elkaar ontmoeten en een sessie creëren die helemaal over jou gaat.

Investering

Lifestyle photography pakket Bliss

1-2 uur fotografie

1 locatie~binnen of buiten

minimaal 25 foto’s in hoge resolutie via digitale download

€ 250, –

Lifestyle photography pakket Beyond

3 uur fotografie

2 locaties~binnen en buiten

minimaal 25 foto’s in hoge resolutie via digitale download

€375,-

Wedding photography pakket

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Minstens 200 high-resolution foto’s via digitale download

€1250,- voor 6 uur fotografie

Meer of minder uren nodig? Dat is mogelijk! Extra uren bui te boeken voor een toeslag van € 150 per uur

De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (€ 0,35 per kilometer vanaf Helmond). De foto’s worden door mij geselecteerd en vakkundig bewerkt. De bewerkte foto’s worden digitaal aangeleverd in hoge resolutie, zonder watermerk.

Klaar om je fotosessie te boeken?

Get in touch!