Hey mooi 'wild' mens, ik ben Kim.

Wild betekent voor mij de verbondenheid met het leven zelf, met de natuur, liefde, passie en authenticiteit.

Ooit waren we allemaal wild, maar op sommige momenten in ons leven kan ons vuur doven. Daardoor verliezen we de verbinding met het leven en voelen we ons soms verloren.

Laat me je helpen om te leven vanuit je hart, om te leren luisteren naar je intuïtie, je te realiseren wie of wat je in wezen bent. Laat me je helpen om je wild te vinden, zodat je werkelijk vrij kunt zijn.

Mijn missie

Het is mijn missie om andere families te begeleiden hun wild terug te vinden. Zodat ze opnieuw verbinding kunnen maken met hun levenspad en hun wildheid volledig kunnen gaan belichamen.

Je bent niet hier om afgesneden te zijn van de aarde. Om het geluk buiten jezelf te zoeken en te leven vanuit angst en twijfel.

Je bent bedoeld om te leven vanuit vertrouwen en overvloed. Om je eigen keuzes te kunnen maken, die in alignment zijn met jezelf en onze planeet. En om zo werkelijk vrij te kunnen zijn.

Ben je er klaar voor om de schepper te worden van je eigen leven?

Laat me je begeleiden door dit transformatie proces.

1-1 Coaching

Persoonlijke begeleiding op maat.

Verlang je naar vrijheid? Voel je dat het leven dat je nu leeft niet meer jouw leven is? Verlang je naar een leven met meer betekenis? Wil je gaan reizen met je gezin, wil je nomadisch gaan leven, heb je besloten je kind te gaan unschoolen of wil op een andere manier loskomen van het systeem? Voel je heel sterk dat het tijd is om dingen te veranderen, maar weet je niet hoe? Alle wijsheid die je nodig hebt zit al in jezelf. Laat me je begeleiden op dit pad naar vrijheid.

Wild Alignment

Online programma voor het terugvinden van jouw wildheid.

Tijdens deze transformatieve reis kom je weer in verbinding met je wilde zelf. Door middel van je ademhaling, mooie opdrachten, reflecterende vragen en meditaties leer je weer luisteren naar je intuïtie. Je gaat oude overtuigingen loslaten en angsten overwinnen om je wildheid te volste te kunnen belichamen.

Rooted Magick

Online jaarprogramma voor een leven in verbinding met de natuur.

Tijdens dit jaarprogramma nodig je de natuur weer uit in je gezinsleven. Je gaat vertragen en versimpelen en meebewegen met het ritme van de seizoenen en de maan. Door middel van de jaarfeesten, rituelen, voeding en knutselideetjes eren jullie je aangeboren band met de natuur.