Wij zijn Wesley, Kim, Pux, Rebble, Zinzi en Maddox Korsten. Een gezin van zes uit Nederland.

We voelen dat er meer in het leven is dan wat de samenleving en het onderwijs ons leren. We geloven dat de mensheid al eeuwen lang geconditioneerd wordt om het systeem te dienen en hierdoor afgesneden raakt van de natuur.

We probeerden hier ook een tijd aan te voldoen door middel van het hebben van een mooi huis (inclusief dure hypotheek), een dure auto voor de deur, carrières en kinderen die 5 dagen per week naar school gingen. Maar het voelde niet goed. We verlangden naar meer betekenis en een groter doel, dus verkochten we ons huis en de meeste van onze bezittingen om te zien wat het leven ons zou brengen. We hebben 7 maanden door Europa gereisd in ons tiny house op wielen.

We hebben veel oude aangeleerde overtuigingen onderzocht en losgelaten. We herstellen onze verbinding met de natuur en dus met onszelf en we hebben geleerd weer naar onze intuïtie te luisteren.

We zijn ontwaakt voor het wonder van het leven. We vonden onze ‘wildheid‘ weer terug.

Wild betekent voor ons verbondenheid met het leven zelf, met de natuur en meebewegen met het ritme van de seizoenen. Ooit waren we allemaal wild, maar ergens in het leven zijn we deze wijsheid vergeten.

Onze droom is een wereld waarin alle mensen harmonieus samenleven met elkaar en met de natuur. Waar we keuzes maken die in alignment zijn met de planeet en met onszelf.

Momenteel gaan we opnieuw Nederland achter ons laten, we gaan wonen op wielen en vertrekken binnenkort weer de wijde wereld in. We gaan op zoek naar een stuk land waar we samen kunnen werken met de natuur. We gaan daar een vrij, onafhankelijk en duurzaam leven manifesteren. We willen ons eigen voedsel kunnen verbouwen. Biologisch en circulair. En we willen dit samen doen met andere gezinnen die dezelfde droom hebben.

 

Onze purpose

Ons doel is om andere families te helpen hun wild terug te vinden. Zodat ze opnieuw verbinding kunnen maken met hun levenspad en hun wildste dromen kunnen gaan leven.

Ik (Kim) wil met ze samenwerken om de wijsheid die al in ze zit en klaar is om gerealiseerd te worden te ontdekken.

Ik wil ze helpen om te leven in verbinding met de natuur, zodat ze weer leren luisteren naar hun intuïtie, en ze zich weer realiseren wie of wat ze in wezen zijn. Zodat ze werkelijk vrij kunnen zijn.

Ik ben opgeleid ademwerk en meditatiecoach en Reiki 1 practitioner. Daarnaast heb ik een cursus mindfulness voor kinderen gedaan en volg ik momenteel een sjamanistische jaartraining. Ook laat ik me leiden door inheemse kennis en tradities, permacultuur principes, een holistische levensvisie en verbindend ouderschap.

Dit is ons verhaal, we horen het jouwe graag!

Let’s connect.